Всеки автомобил с паспорт. Колко ще ни струва?

Вижте основните теми в "България сутрин" на 13 август
12 авг 2019 19:05, Красимир Ангелов
45

Ето основните теми в "България сутрин" по телевизия Bulgaria ON AIR на 13 август, вторник

Африканска жега. Как да се предпазим в горещините?

Всеки автомобил с паспорт. Колко ще ни струва?

Властта с нова формула. Как ще се определя кой е беден?

Диета срещу климатичните промени. Ще се откаже ли светът от месото, за да спаси планетата?

Виенски виртуози откриват ''Моцартови празници'' на езерото в Правец

Небесен спектакъл. Как да наблюдаваме персеидите?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Безброй прегледи и регистрации минаваш, сега се въвеждат и нови. Това е административна тежест в най-чист вид, държавната администрация не се пипа, товари се човекът, които плаща данъци 40 процента, а не 10 като държавните хрантутници, но няма да остане никой тук, само некомпетентна администрация, тогава ми е интересно какво ще правят тези. Трябва да има правила, но тук си е грабеж. Минаваш преглед в пътна полиция, после в пункт, после технотест, после данък към общината, после гражданска и т.н.
37
0
 
2
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Аман от андрешковци! Да, точно така ще стане да знаеш, това не се прави за да се напълнят нечии държавнически и частни гуши, а се прави точно за българите, да им е безопасно. Нали и сега има периодични технически прегледи, защо колите са дараци и неизправни, така ще бъде и с паспортите, ще се вземат едни пари, разбирай откраднат от доста чиновници. Ние не сме Германия. Там имат съвест.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жътва е сега.Пейте роби в таз робска страна.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всъщност, именно затова в Германия заплатите са 10 пъти по високи."Брей, а не думай... Заври си жлъчната омраза към собствения ти народ в дясното ухо и пипни енцефалит.
34
0
 
5
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
Когато градския транспорт в малките общини стане поне от този век, тогава може да искате сервизни книжки!!! Данъкоплатеца за него 1000 изисквания, а в същото време в Русе общинския транспорт с дараци от 1952г.! Я първо вашата *** оправете и тогава ни вкарвайте още бумащина!!! Бай Тиква, кажи на любимия си гном от ГРОБ да смени изгнилите, ръждясали, причиняващи тетанус само с поглед кочини които са замязали на теб вече, че май сте и набори!!! Какви са тия автобуси от 19 век?
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
идеята пак ще бъде "побългарена" и ще се превърне в едно поредно безполезно събиране на пари... че нали има технически преглед - и какво от това: по пътищата се търкалят коли в окаяно състояние , пушещи като счупени печки , които в никакъв случай не биха могли да минат изискванията и на сегашния технически преглед...
32
0
 
6
 
! Отговори
"Пacпoртизaцият преди 4 години
Които ще са собственост на фирми близки до ГЕРБ. В това няма никакво съмнение. Но се надявам oбщecтвeнoто обсъждане да блокира техните бизнес планове. В противен случай ни чака узаконяване на поредната административна тежест, наложена от ГЕРБ /партията, въвела най-много данъци и такси в историята на България/ и респ. поредното масово ограбване на послушния и раболепен народ.
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли да въведат и някакъв документ за каруците защото за шофьорите има един куп документи
30
1
 
13
 
! Отговори
Счети преди 4 години
Аз лично подкрепям въвеждането на паспорт на колата, обаче според мен е необходимо такъв да се изисква от вносителя на автомобила, за да може всеки купувач да е наясно какво купува. Или с други думи внася автоджамбазина 20 коли и за да може да ги продаде трябва да мине през въпросните лицензирани сервизи, който да издадат паспорта. После ако иска да си го включва в цената, но така малко или много хората ще са наясно какви трошки купуват !
29
1
 
17
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До Аман от андрешковци!Извинавай това не се ли прави на ГТП.Или давай пари за серв.книжки и такси.Прилича ми на нещо да напишете.Вдигат се доходите и оттам и стандарта на живот и хората сами ще си купят по-нови коли със серв.книжки и обслужване в големите сервизи.С 130 евро пенсия човека едвам си купува хляб и лекарства,а ти ми пишеш андрешковци.
28
0
 
14
 
! Отговори
да преди 4 години
Това ми звучи като - Всеки катаджия с храсталак на пусия!
27
14
 
4
 
! Отговори
Аман от андрешковци! преди 4 години
Всъщност, именно затова в Германия заплатите са 10 пъти по високи. И в Япония, и в САЩ и още почти навсякъде. Защото там мислят различно от БГ андрешковците. Там виждат общата полза, а тук "всяка коза за свой крак" - мисли се само за себе си и за своя джоб. Тук всеки е последна инстанция, разбира най-добре от всичко и само неговото мнение е правилно. Всички останали са ***, а само аз тарикат, и все някой друг ми е виновен. Иначе сме велики!
26
23
 
7
 
! Отговори
Аман от андрешковци! преди 4 години
Спрете да мислите колко ще ви струва. Мислете каква ще ви е ползата от това!По-малко опасни коли по улиците.По-малко вредни емисии във въздуха.По-малко пренавити километражи.По-малко измами.По-малко убити по пътищата.По-здрави деца от следващото поколение.Всички печелим, не разбрахте ли?
25
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако скочиме нищо няма да ни струва,ама заспал народ само мърмори и така колкото и да кажат все ще си платим.Хайде стига ни драха а?!!!
24
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 4 години
До Хахахааааа.Защото германците не са с 300 евро заплата.По изисквания като Германия,а с доходи като...Не знам с коя държава да сравня.Сервизната книжка е по желание.Никой не може да ми каже къде ще си ремонтирам колата.В големите градове има много сервизи и имаш избор.Я вижте малките градове с един-два сервиза и то некадърници.Работят на проба-грешка
23
1
 
14
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Прав си. България не е нормална държава.В нормалните държави няма минимална месечна заплата от 286 евро.В нормалните държави хората се радват на минимални месечни заплати например от 2071,10 евро. Което ще рече... близо 10 пъти повече.
22
13
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 4 години
Няма ка да се обясни на народа, че това гпо има в нормалните държави. Всяка нова кола има такава сервизна книжка, в която на всеки 10000 км или 1 год се прави теьнически преглед и обслужване, което задължително до изтичане на заводска гаранция, а след това е пожелание, но ако колата няма такава, цената и пада при пре-продажба, защото тази книжка е доказателство юче колата е в техническа изправност и поддържана по стандарти. Друг е въпроса, че в Българуя това ще се изопачи по разбиране и ползване
21
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да се тупа всеки ден гърбеца на сиромаха...От както се дошли Герб на власт само това правят ,кога ще се наядат ?
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Африканска жега в най-бедната държава на ЕС в аборигените ще се откажат от месото. А, "каруците" ни ще си имат паспорт, Виенски виртуози изпълняват симфонии на Моцарт с лек нюанс на чалга, докато бат Бойко ще наблюдава зведопада и ще мисли за климата с чашка домашна ракийка и разбира се мешана скара с шопска салата!Ето така звучат нередактираните новини в Бг!-)))))
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Увеличава се бюрокрацията - това никога не е рационално.